Wat kan een astroloog

Wat kan een astroloog

12 januari 2021 0 Door Redactie

Er zijn meer manieren naast het raadplegen van een medium of paragnost om meer over jezelf te weten te komen. Veel van deze informatie kun je ook in de sterren, planeten en kosmos vinden. Wanneer je vind dat je toe bent aan een stap zoals deze, kun je een astroloog raadplegen. Astrologen maken gebruikt van dierenriemtekens, de stand van de kosmos en de symbolen die hierbij horen. Door deze tekens op een bepaalde manier te interpreteren kunnen hier over jou persoonlijke gegevens uit voortkomen. Hiervoor is wel een deskundige astroloog nodig. In deze blog gaan we dieper in op wat een astroloog precies is en wat deze persoon voor je kan betekenen.

Astroloog

In de inleiding is een korte beschrijving gegeven van wat een astroloog ongeveer doet. Dit dekt nog niet het hele plaatje. Naast de sterren en de kosmos bestaat er ook nog de geboorte horoscoop. Ook dit kan een astroloog gebruiken om inzicht te krijgen in wie jij bent als persoon. Bij deze manier van ontdekken komen een aantal gegevens kijken. Als eerst wordt er gekeken naar je geboortedatum. Hier hoort ook het tijdstip van je geboorte bij, de plaats waar je bent geboren en wat toen de stand van de zon en de planten was. Hier wordt de in de inleiding genoemde dierenriemteken aan toegevoegd. Deze informatie heeft een aantal kenmerken bloot. Deze kenmerken staan ook wel bekend als karakter kenmerken. Deze karakter kenmerken werken samen met je talenten. Deze zoektocht is heel erg persoonlijk. Dit betekent dat er veel innerlijke duidelijkheid en vrijheid uit naar voren kan komen.

Adviezen

Naast het helpen ontdekken wie jij bent kan een astroloog op basis van de gevonden talenten en karakter kenmerken ook advies geven. Dit advies kan op meerdere fronten worden gegeven. Een astroloog kan worden vergeleken met een soort coach die je helpt in het kiezen van een nieuw pad in je leven, of het beter bewandelen van een huidig pad. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van de liefde. Welk sterrenbeeld bij je past, en waarom je misschien met een bepaald persoon of een bepaalde persoonlijkheid/sterrenbeeld een minder goede band hebt. Dit kan bijvoorbeeld bepaalde relatie problemen aan het licht brengen waar je eerder nog niet bij had stil gestaan. Als je niet zeker weet of een astroloog iets voor je is, kan je hier op internet veel informatie over vinden. Een astroloog kan ook online te werk gaan, als dit minder spannend voor je is.