Wahoo Fitness helpt jou om in beweging te blijven

Wahoo Fitness helpt jou om in beweging te blijven

8 februari 2021 0 Door Redactie

Ben jij een fietsliefhebber? Er is niets zo fijn als een fietstocht maken door de natuur. Frisse lucht, rustgevende omgevingsgeluiden, mooi uitzicht, plus je krijgt beweging. Er zijn diverse hulpmiddelen op de markt die je kunnen ondersteunen tijdens het fietsen. Wahoo Fitness is een merk dat gespecialiseerd is in alles wat met fietsen te maken heeft. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een fietscomputer, hartslagmeter, apparatuur om thuis mee te trainen of gps-horloges. 

Sportarmband

Een van de bekendste producten van Wahoo Fitness is de sportarmband TICKR Fit. Deze armband kan heel precies je hartslag meten en geeft aan hoeveel calorieën je verbrandt binnen een bepaalde tijd. De TICKR Fit kan verbonden worden met smartphones, gps-horloges en fietscomputers. De armband is eenvoudig op te laden via USB en beschikt over lampjes, waardoor je kunt zien of de armband aan staat of niet. Je krijgt twee verstelbare banden bij het horloge en deze zijn tevens compatibel met onder andere de Apple Watch. 

sbsupply

Ben je meer op zoek naar iets dat makkelijk is voor tijdens het fietsen? Dan kun je er ook terecht voor een fietscomputer die bijhoudt hoe hard je gaat, hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoe lang je al fietst. Daarnaast kun je op de computer de kaart zien, dus zo kun je gemakkelijk een route uitstippelen!