Waarom Binck kiezen als broker?

Waarom Binck kiezen als broker?

1 juni 2021 0 Door Redactie

Wanneer je wilt gaan beleggen, dan zul je op zoek moeten naar een broker, een soort makelaar. Deze broker kan je portefeuille beheren maar je kunt er ook voor kiezen om er je portefeuille onder te brengen terwijl je zelf gaat handelen. Het is maar net wat je wilt. Maar waarom Binck kiezen als broker? Juist vanwege de vrijheid en de verschillende opties die je hebt bij Binck is het fijn om Binck te kiezen als broker. Je kunt zelf handelen aan de hand van verschillende pakketten, je kunt zelf handelen in losse aandelen, maar je kunt ook Binck voor je laten handelen. Waarom Binck kiezen als broker is dus vooral heel fijn als je veel vrijheid wilt als handelaar.

Waarom Binck kiezen als broker? 

Zeker voor beginnende handelaren op de aandelenmarkt of in EFT's is de vraag "Waarom Binck kiezen als broker?" gemakkelijk te beantwoorden. Je kunt een goede begeleiding krijgen en zelf ontdekken wat er bij je past. Er zijn bij Binck diverse pakketten om op in te stappen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Binck Green. Dit pakket is vooral geschikt voor beginnende handelaren die af en toe een aandeel kopen en vooral beleggen op de lange termijn. Je kijkt dan alleen realtime mee met EuroNext. De Amerikaanse koersen krijg je met iets vertraging binnen.

Welke pakketten zijn er nog meer?

Er is ook Binck Blue. Dit pakket is vooral geschikt voor actieve beleggers die graag en veel handelen in zg. turbo's en opties. Met dit pakket heb je ook recht op ProTrader en beleggerseducatie. Zelfs de Amerikaanse markt is met Binck Blue in realtime te volgen! Het laatste pakket dat Binck beschikbaar heeft is Binck Black. Dit zeer uitgebreide pakket is vooral voor zeer actieve handelaren die dagelijks op de handelsmarkt te vinden zijn. Je krijgt hier ook toegang tot de meest exclusieve Masterclasses. De prijzen per pakket lopen, vanzelfsprekend, wel uiteen. Op de site vind je alle informatie over percentages en kosten.

Nog een voordeel van Binck

Zeker als je net begint, dan is de terminologie vaag en vreemd. Het lijkt een ondoordringbaar woud van termen die dan weer in het Engels en dan weer in het Nederlands verschijnen. Het is dus wel zo fijn als je in het Nederlands kunt communiceren met je broker. Binck is een Nederlandse beleggings- en investeringsbank. Je kunt dus gewoon telefonisch contact opnemen als je dat zou willen. Binck is een redelijk nieuwe speler op de markt, maar presteert al sinds het ontstaan in 2000 heel goed.