Sauna bezoeken in deze tijd?

Sauna bezoeken in deze tijd?

16 juni 2020 Uit Door Redactie

Wat voorheen normaal was is tegenwoordig wel veranderd. Dankzij het Convid-19 virus is er enorm veel veranderd. Ook het bezoeken van een sauna gaat niet meer als voorheen. Zo mogen er momenteel een maximaal aantal mensen hier naartoe. Heb je klachten wat te combineren valt met het coronavirus? Dan word je aangeraden om thuis te blijven en te wachten tot de klachten verdwijnen.

Sauna

Toch genieten en volledig ontspannen

Bij de Thermen in Nijmegen ben je aan het juiste adres wanneer je wilt ontspannen. De diverse baden bieden voldoende rust en ruimte om je heen. Dan nog niet gesproken over hun prachtige tuinen! Hier kan je even helemaal tot rust komen en genieten van de stilte om je heen. Wil jij graag een massage behandeling? Reserveer dit dan tijdig via de website zodat jij verzekerd bent van deze behandeling.

Overnachting boeken na een dagje sauna?

Wanneer je volledig aan het ontspannen bent zul je merken dat je aan de einde van de avond vermoeid bent. Jouw lichaam is tot rust gekomen en dat moet je accepteren. Hierdoor biedt de Thermen de mogelijkheid om te overnachten in de omgeving van dit bedrijf. Geen lange reistijd meer, maar binnen een paar minuten lig jij op een comfortabel bed! Een bezoek brengen aan de sauna blijft ontzettend prettig. Jouw huid opent zich vanwege de warmte en de vuiligheid zal naar buiten treden. Door na de sauna bezoek goed te douchen haal jij jouw poriën leeg én dus schoon.

Sauna

Waarom naar de Thermen

De Thermen is wat dat betreft een bekend bedrijf in de omgeving van Nijmegen. Iedereen die daar eens is geweest wilt maar al te graag weer nog eens komen. Gezellige ambiance en niet te vergeten dat de ruimtes groot genoeg zijn om te kunnen ontspannen. Badkleding is hier niet van toepassing waardoor jij helemaal tot zen kunt komen!