Meer plezier van je tuin? Koop een OFYR butcher block van Kamado Express

Meer plezier van je tuin? Koop een OFYR butcher block van Kamado Express

24 juni 2020 Uit Door Redactie

Een butcher block mag niet ontbreken in de tuin van een ervaren en gedreven barbecue held. Wil jij ook meer buiten eten en koken maar heb je de ruimte niet? Dan moet je een OFYR butcher block van Kamado Express hebben. Deze bijzondere butcher blocks zijn niet alleen praktisch maar ook erg mooi.

BBQ

Wat is een butcher blok?

Een butcher block is een Engelse term die is overgewaaid naar ons land. Een butcher block ofwel slagersblok is een stijl van geassembleerd hout dat wordt gebruikt als zware snijblokken, tafelbladen en snijplanken. Het werd veel gebruikt in slagerijen en vleesverwerkende bedrijven, maar is nu populair geworden bij thuisgebruik. Dit hout is ideaal om vlees op te bereiden en kan bovendien goed buiten overleven. Het is om die reden dat zoveel mensen een butcher block voor buiten aanschaffen. Zo heb je ook daar een aanrecht, maar dan ideaal voor elk soort bereiding. Laat op het block je vlees goed marineren terwijl je een biertje drinkt met je gasten.

Groot assortiment

Een goede barbecue

Bij een butcher block mag een goede barbecue natuurlijk niet ontbreken. En dan bedoelen we niet zo’n kleine barbecue die je weg kunt gooien. Elke zichzelf respecterende hobby kok heeft een goede, duurzame en mooie barbecue staan. De Green Egg is heel populair bijvoorbeeld maar er zijn ook goedkopere versies die hartstikke goed zijn. Laat je adviseren door andere koks om tot het beste resultaat voor jouw tuin te komen.