Last van overmatig zweten

Last van overmatig zweten

18 september 2020 Uit Door Redactie

Heeft u last van overmatig zweten? Daar weten wij helaas alles van. Dit is iets wat veel mensen dagelijks overkomt, en daarom bieden wij informatie en oplossingen hiervoor. Er wordt pas over overmatig zweten gesproken, als u zoveel zweet dat het onaangenaam wordt voor u en de mensen om u heen. Zo is er niet alleen veel vocht, maar ook een zweet geur. Ook zijn er verschillende soorten van overmatig zweten. Namelijk primair gelokaliseerde, secundair gelokaliseerde en gegeneraliseerde hyperhidrose. Informatie hierover? neem dan een kijkje op onze website. 

  Zweten is volkomen normaal, en iedereen heeft er last van. Ook heeft onder andere genetische aanleg, ongezonde levensstijl, de voeding en oververhitting er wat mee te maken. De belangrijkste is oververhitting, hierbij is het te warm voor uw lichaam, en begint uw lichaam zichzelf te koelen door zweet aan te maken. Om dit makkelijk te voorkomen, kunt u verkoeling opzoeken en dunne, lichte kleding dragen. 

Meer weten over zweten

Zweten wordt dus veroorzaakt door de hiervoor opgesomde dingen, en u wilt natuurlijk weten hoe u dit zo goed mogelijk kunt voorkomen. Daarvoor kunt u een kijkje nemen op onze website, of gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij horen graag van u!.