Kies de gewenste vloeistof voor je e sigaret

Kies de gewenste vloeistof voor je e sigaret

18 juni 2020 Uit Door Redactie

Een vloeistof voor je elektronische sigaret is bepalend voor het genot wat je ervaart tijdens het dampen. Heb je niet de vloeistof die je lekker vind dan geniet je er niet van, Eliquidmania E-liquids hebben verschillende soorten met en zonder nicotine voor een optimaal genot. Ben je gek op fruit of vind je de smaak van tabak nog steeds lekker, het maakt niet uit wat voor E-liquid je wilt hebben de webshop heeft het. Het maken van je eigen smaak vloeistof is uiteraard ook mogelijk met de juiste producten. 

Verschillende ingrediënten van een vloeistof

Natuurlijk moet een vloeistof bestaan uit meerdere ingrediënten om tot een e liquid te komen, PG (propyleen glycol) en VG (plantaardige glycerine) en de aroma zijn de voornaamste stoffen die worden gebruikt. De verhouding tussen de PG en de VG bepaald hoeveel damp er van de e sigaret af zal komen tijdens gebruik. Eliquidmania E-liquids die veel PG hebben zorgen voor een zwaarder gevoel in de keel tijdens het dampen. PG heeft een zwaardere en sterkere smaak tijdens het gebruik dan VG.

Eliquidmania E-liquids

Het gebruik van VG

VG is niet voor iedere elektronische sigaret geschikt, dit komt omdat de e liquid wat dikker en stroperiger is dan PG. Ook tijdens gebruik zul je merken dat VG voor een zachte rookervaring zorgt, tevens zorgt het middel voor de damp die ontstaat tijdens het roken. Eliquidmania E-liquids zijn er in zoveel merken en soorten dat het verstandig is om gewoon wat smaken uit te proberen. Het is onmogelijk te zeggen wat lekker of niet lekker is, dit is geheel persoonlijk.