In style de winter door

2 oktober 2020 Uit Door Redactie

Je hebt volop genoten van de zomer maar zult er nu toch echt aan moeten geloven, de winter staat voor de deur. En dus is het tijd voor een nieuwe winterjas. Maar met de groeiende keuze wordt het je niet makkelijk gemaakt in jouw zoektocht. Ben jij opzoek naar een winterjas van de beste kwaliteit, eentje waar je de aankomende jaren zeker mee vooruit kunt en altijd bij de tijd is? Met de parajumpers winterjas heren is deze zoektocht eindelijk voorbij!

Alleen het beste

Geïnspireerd op de 210e reddingsbrigade in Alaska zijn alle Parajumpers winterjassen heren gemaakt om te overleven. Rillend de winter door is verleden tijd dankzij de dons voering en (nep)bontkraag. De jassen zijn gemaakt van een stevig en duurzaam nylon om zelfs het ruigste weer te doorstaan. Naast dat de Parajumper winterjassen een zeer stijlvol design zijn aangemeten zijn deze met name gemaakt om functioneel te zijn. Zo is de jas voorzien van verschillende zakken met ritssluiting, een Multi-cargo zak met 3 vakken voor bijvoorbeeld jouw telefoon, IPod en andere spullen. De kraag is voorzien van een parachutehaak die zorgt voor een goede sluiting om de kou uit de nek te houden. Aan de onderkant van de jas is een sluitkoord en de mouwen zijn voorzien van een sleeve zodat deze goed om de polsen sluiten.

Ook voor het dagelijkse leven

Hoewel de Parajumper winterjas ontworpen is om het meest ruige terrein onder de meest erbarmelijke omstandigheden te kunnen trotseren zal je zien dat de jas ook in het dagelijkse leven niet zal misstaan. Maak een statement en laat zien dat jij die stoere man bent die ook nog eens oog voor details heeft en alleen het beste wilt! Met deze jas zal jij de aankomende jaren er namelijk modieus en warmpjes bij lopen. Dus waar wacht je nog op, trotseer de winter in een Parajumper winterjas!