Haarverzorging voor je krullen

Haarverzorging voor je krullen

17 augustus 2020 Uit Door Redactie

De verzorging van krullen is een van de moeilijkste dingen die er is, hoe zorg je ervoor dat je krullen er mooi uitzien en gezond zijn. Meestal worden er middelen toegepast die chemisch zijn, slecht voor je haar dus. Of gaan mensen aan de gang met de krultang of de hete föhn, als er iets funest voor je haar is dan is het hitte. Je haar droogt er niet alleen van uit, het breekt ook nog eens snel af. Door gebruik te maken van Olaplex nr 3 voed je het haar niet alleen, je zorgt er ook voor dat je haar compleet herstelt van alle slechte middelen die je hebt gebruikt.

Olaplex nr 3

Schade van voorheen wordt hersteld

Wanneer je op zoek bent naar een middel wat echt de schade van voorheen hersteld, en je wilt weer genieten van je krullen zonder shampoo te gebruiken wat meer schade aanricht dan goed doet? Olaplex nr 3 is een product wat je gebruikt om weer gezond haar te krijgen, mooie glanzende krullen of golvend haar. Niet voor even maar blijvend, want je haar hersteld echt. Is je haar droog of nog erger heb je haar waar breuken in zitten wordt dit voorgoed hersteld. Ook wanneer je stopt met het product.

Olaplex nr 3

Thuisbehandeling

Het product Olaplex nr 3 is uit het hele assortiment het enige middel wat je thuis kunt gebruiken. Haarbreuk wordt verminderd, je haar wordt er sterker van en ziet er gezonder uit dan voorheen. In combinatie met de CG methode is het een perfecte manier om je haar gezond te maken en te houden. Waar je voorheen wakker werd met zeer droog haar, zie je nu dat je haar veel gezonder is en meer glans heeft. Na het borstelen heb je ook minder of geen haren in je borstel.