Genomineerden beste Nederlandse mom bloggers 2015 bekend

17 August 2015
Esther Buitendijk

De 9 kanshebbers op een Dutch Mom Blog Award in de categorieën fashion, interieur en parenting zijn bekend. Deze awards gericht op mom bloggers worden op donderdag 17 september 2015 uitgereikt in de Bugaboo store in Amsterdam.

In de categorieën Fashion & Lifestyle, Interieur & Lifestyle en Parenting wordt een Vakprijs en een Publieksprijs uitgereikt. Daarnaast worden er twee extra prijzen uitgereikt; de Talent Award voor aanstormend talent en de Beste Instagrammer als special in 2015. Campina zorgt voor een gezond zuivel moment, Bloomon verzorgt de bloemen en Fabulous Mama is mediapartner.

WEDEROM GROTE NAMEN IN SHORTLIST DMBA

Vorig jaar wonnen JustbyManon, Me-to-We en Zilverblauw zowel de Vakprijs als de Publieksprijs en de blog Suus Loves ging in 2014 naar huis met de Talent Award.

In alphabetische volgorde zijn dit de genomineerden per categorie voor 2015:

Fashion & Lifestyle
Elle Milla
Life with Faye
The Door in the Wall

Interieur & Lifestyle
Barts Boekje Junior
CITYMOM
&SUUS

Parenting
Famme
Kelly Caresse
Mini Me

PROFESSIONELE VAKJURY

Een professionele vakjury, waaronder blogcoach Kirsten Jassies en marketing specialist Eeke van Velsen van Bugaboo wijzen de winnaars van de Vakprijs aan in de drie hoofd categorieën. Het publiek bepaalt via een online stemming welke blogger de winnaar wordt van de Publieksprijs in deze categorieën.

STEM OP JOUW FAVORIETE BLOG

Van 17 augustus t/m 15 september 2015 kan iedereen op zijn of haar favoriete genomineerde mom blog stemmen via momblogawards.nl.

Staat jouw favoriete blogger of Instagrammer hier niet tussen? Nomineer dan jouw favoriete influencer van maandag 17 augustus t/m 1 september 2015 voor een Talent of Instagram Award, via info@momblogawards.nl.

DMBA15 genomineerden

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *