Genieten zonder op te vallen

Genieten zonder op te vallen

21 juli 2020 Uit Door Redactie

Of je nu een beetje minder hoort of ernstig gehoorverlies hebt, bij Phonak vinden ze overal een oplossing voor. Met een professioneel advies kun jij weer al die geluiden horen die je hebt moeten missen. Een hoortoestel is er voor alle dagelijkse activiteiten, maar ook voor vergaderingen of evenementen waarbij er heel veel mensen in een ruimte zitten. Tegenwoordig zijn de onzichtbare gehoorapparaten zo geavanceerd dat je er altijd gebruik van kunt maken, of je nu alleen bent of met een grote groep. 

Comfortabel

Mis geen geluid meer en praat altijd mee

Een grote ruimte met veel lawaai was voorheen een plaag voor iemand die een hoorapparaat droeg. Gesprekken konden niet goed gevoerd worden, vaak moest er gevraagd worden wat er nu eigenlijk was gezegd. Met de nieuwste techniek van onzichtbare gehoorapparaten is dit verleden tijd, gesprekken kun je perfect volgen hoe groot en druk de ruimte ook is waar je bent. Eventueel helpt een draadloze microfoon je daarbij die je draadloos verbindt met je toestel. Eenvoudiger en zuiverder kan het niet worden.

Volume

Techniek voor bij vergaderingen

Neem je regelmatig deel aan vergaderingen herken je vast wel de missende schakel tussen de spreker en de andere deelnemers. Deze ultieme microfoon is voorzien van de modernste technieken om geluid op te vangen, uit maar liefst zes richtingen. Het zuiverste geluid wordt hierbij doorgegeven, dit betekent dat een spreker automatisch duidelijk hoorbaar zal zijn. Maak je gebruik van onzichtbare gehoorapparaten dan blijft dit met deze technologie ook echt onzichtbaar voor iedereen, zelfs tijdens een bijeenkomst met veel deelnemers.