Genieten van je krullen

Genieten van je krullen

17 augustus 2020 Uit Door Redactie

Er zijn maar weinig mensen die golvend haar of krullen hebben en er optimaal van kunnen genieten. Veel hebben zij te maken met moeilijk te kammen haar, het is droog en ziet er een beetje uit als een grote pluizenbol. Met CG methode voor je haar gebruik je gezonde producten die je haar voeden en geven wat het nodig heeft. Het gevolg is mooi gezond krullen en golvend haar, ook als je kroeshaar hebt dan ziet dit er lekker glanzend en niet droog meer uit. Weg met alle chemische middelen die je haar alleen maar kapot en droog maken, hoe meer je hebt gebruikt hoe slechter je haar ervan wordt. 

CG methode

Behoud de vorm van je krullen

Als je het haar grondig hebt gewassen is het tijd om ervoor te zorgen dat de krullen of golven mooi blijven. Om je haarschubben te sluiten kan je het haar moet koud water afspoelen. Hierna doe je het haar voorover over je hoofd en knijp je het water eruit. Doe er een beetje conditioner in en masseer dit in je haar, crunch vervolgens je krullen volgens de CH methode. Om je krullen echt in vorm te houden breng je een beetje mousse of gel aan op je haar. Je zal zien dat je glanzend en mooi verzorgd haar hebt. 

CG methode

Föhnen is verleden tijd

Het drogen van je haar gebeurd met de CG methode niet meer door middel van fohnen. We leren je het zogenaamde ploppen van het haar, dit is een methode die ervoor zorgt dat je haar mooi en gezond blijft. Knoop je krullen in een doek of katoenen t shirt om deze te laten drogen. Het beste voor je haar is om dit in de lucht te laten drogen, wil je het toch versnellen gebruik dan de koude stand van de föhn. Maximaal 20 minuten mag je dit doen, om je haar te beschermen.