Durea: duurzame en kwalitatief goede schoenen

Durea: duurzame en kwalitatief goede schoenen

25 juni 2020 Uit Door Redactie

Heb je wel eens gehoord van het merk Durea? Misschien niet, maar je hebt ze ongetwijfeld wel eens gezien. Durea staat namelijk al jaren voor degelijk schoeisel. Durea schoenen zijn duurzaam en populair, met name bij mensen die snel last hebben van spieren en gewrichten.

Groot assortiment

Over Durea

Al sinds 1939 maakt het merk Durea comfortabele kwaliteitsschoenen. De eerste fabriek van Durea werd opgericht in Drunen. Kwaliteit en pasvorm waren altijd al de twee belangrijkste pijlers van dit merk maar ze zijn ook gewild door het unieke en stijlvolle ontwerp. Durea schoenen passen namelijk overal bij omdat ze simpel en neutraal zijn. 

Pasvorm is belangrijk

Een schoen is soms goedkoop, soms van plastic en soms zelfs met zolen zo plat als een vloer. Je kunt je echter wel voorstellen dat dit niet bepaald goed is voor je lichaamshouding. Een schoen hoort mee te veren met je voet en de voetzool goed te ondersteunen. Durea schoenen zijn gemaakt om je lichaamshouding te verbeteren door een goede pasvorm die je voet echt omsluit. Je staat er misschien niet bij stil maar een slechte schoen kan veel problemen veroorzaken. Je kunt er krom door gaan lopen en je kunt pijn krijgen aan gewrichten en spieren omdat je jarenlang de verkeerde houding aanneemt. Slechte schoenen kunnen op termijn voor een behoorlijk aantal klachten zorgen.

Draagcomfort

De prijs

Je denkt nu vast: die Durea schoenen zijn onbetaalbaar! Maar het tegendeel is waar. Een degelijk paar schoenen van Durea hoeft je helemaal niet de hoofdprijs te kosten. Je hebt al een paar Durea schoenen vanaf 130 euro. Dat lijkt veel maar bedenk je eens hoe vaak je goedkope schoenen moet vervangen. Durea schoenen gaan jaren mee.