Drie tips voor het vinden van een goede gamersblog

Drie tips voor het vinden van een goede gamersblog

6 augustus 2020 Uit Door Redactie

Gamers weten het als geen ander: goede games bepaal je op basis van reviews en extra info van de ontwikkelaar. Het is daarom dat je online ook zoveel info kan vinden over games. De ene gamersblog start nog sneller dan de andere. Het is echter lastig om een goede blog te vinden die voldoet aan jouw wensen. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je een blog gaat zoeken die helemaal past bij het soort gamer dat jij bent.

Verschillende consoles

Voel je thuis bij de reviews

Gamen is een kwestie van smaak. Wat jij een geweldige game vind, daar vindt je buurman misschien niets aan. Als je dus op zoek gaat naar een gamersblog dan is het slim om te gaan voor een blog waarmee jij op een lijn zit. Kijk bijvoorbeeld eens welke games goede reviews hebben gekregen en of dit overeenkomt met jouw smaak en ervaring. Zijn jouw favoriete games allemaal zeer slecht beoordeeld? Dan is dit misschien niet de blog voor jou. In dat geval kun je beter even doorzoeken.

Let op welke platforms ze bespreken

Je kunt gamen op veel verschillende manieren: het kan op een pc, op een console en sommige mensen noemen spelletjes op je mobiel zelfs games. Jij hebt echter ongetwijfeld een voorkeur voor een van deze platforms. Wat vind jij fijn: een pc of een console? Kijk dan altijd of de gamersblog die je hebt gekozen ook echt daarover schrijft. Sommige blogs bespreken namelijk alleen pc games of juist alleen console games. Je wil natuurlijk wel iets hebben aan die teksten.

Recente releases

Zorg voor een leuke insteek

Je moet ook gewoon lol hebben als je een blog leest. Kies een platform waar ze een beetje humor hebben naast dat ze kritisch zijn. Want alleen droge reviews is ook zo saai om te lezen, toch?