Als moeder wil je ook wat meer comfort in de badkamer

Als moeder wil je ook wat meer comfort in de badkamer

22 juni 2020 Uit Door Redactie

Nu is het niet zo dat wij moeders na het krijgen van kinderen vergeten worden, in tegendeel! Veel van jullie zullen het wel herkennen als ik zeg dat kersverse moeders juist in het middelpunt van de belangstelling staan! Toch gaat de aandacht vaak naar bepaalde dingen, die er voor jou niet altijd helemaal toe doen. De badkamer is er hier één van. Ik ben hier over gaan nadenken en heb een paar geweldige badkamer ideeën bedacht. Ben je er benieuwd naar? Lees dan snel verder!

Badkameridee 1: alles wat je maar bedenken kan

Als je veel ruimte hebt in huis en ook in de badkamer, kan je all out gaan. Een groot voordeel van de trends van deze dagen is dat alles multifunctioneel moet zijn. Zo kan je veel ruimte besparen, en tegelijkertijd alle ruimte die je hebt optimaal benutten!

Een ding waar ik helemaal achter sta is het idee van inloopdouches kopen van Douche Concurrent. Ze zijn ontzettend mooi, klassiek en elegant. Door een klein glazen wandje te plaatsen kom je al een heel eind! Combineer dit met een regendouche en je hebt een douche waar je gemakkelijk in kan komen, maar lastig weer uit komt!

Als je nog ruimte overhoudt na het tekenen of bouwen van de inloopdouche, kan je een badkuip op voetjes plaatsen in jouw badkamer. Dit is stiekem toch wel de droom van elke vrouw, of niet? Heerlijk in bad, kaarsjes aan en een glas champagne in je hand. Laat papa maar lekker die kleine verzorgen, jij vermaakt je wel!

Badkameridee 2: compact modern

Wanneer je wat minder ruimte hebt om te gebruiken in de badkamer, kan je een douchecabine kopen bij douche-concurrent.nl. Hier vind je namelijk een ruim aanbod in verschillende soorten en maten douchecabines. Ik heb zelf ook even gekeken en mijn oog viel op een douchecabine met jet stream.

Dit is een type douche wat echt hypermodern en luxe is en naar mijn idee, alles wat een drukke moeder verdient. De massage jets in combinatie met LED-verlichting zorgen voor een super ontspannend moment wat jij helemaal voor jezelf kan gebruiken.

Zet een aantal leuke planten in de badkamer en gebruik grote tegels voor een moderne uitstraling. Ook is het nu helemaal in om handgemaakte accessoires te gebruiken in het interieur van je badkamer. Denk hierbij aan een kleedje voor op de vloer. Ook dit kan voor een mooie twist zorgen waardoor de ontspanning en rust een weg naar jou toe vinden.

Vond je deze badkamerideeën leuk? Laat het me weten in de reacties! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!