Bloomon: mooie veldboeketten vers van de kweker, direct bij jou thuisbezorgd

27 August 2015
Esther Buitendijk

Bloomon verzorgt dit jaar de bloemen op de Dutch Mom Blog Awards. En van een mooie bos bloemen, daar worden we blij van! Bloomon is een start-up dat met hun bloemen een stukje buiten naar binnen haalt. Wat groen in huis zorgt tenslotte voor ontspanning. En een bos bloemen maken de sfeer in huis ook nog eens gezelliger.

Creatieve bloem-combinaties die langer blijven staan
De bloemen van Bloomon komen direct van de kweker en zijn uit het seizoen. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van een mooie bos in huis. En natuurlijk wil je het liefst zo lang mogelijk van je bloemen genieten!
Het zijn veldboeketten, dus de bossen ogen creativer dan een klassiek boeket. Ook gaat er meer aandacht naar de bloemen, omdat Bloomon weinig opvulgroen gebruikt.

Bloomon | Dutch Mom Blog Awards

Met een abonnement worden de bloemen gratis thuis bezorgd
Om de bloemen te ontvangen, sluit je een abonnement af dat je op elk gewenst moment kunt pauzeren, wijzigen of stopzetten. Als je op vakantie gaat, kun je je abonnement dus tijdelijk stopzetten.

Je kiest zelf welk formaat en hoe vaak
Een bloemen-abonnement is er in 3 verschillende formaten; small, medium of large en start bij €15 per bos. Elk boeket heeft een unieke combinatie van bloemen die is samengesteld door een stylist. En je kunt zelf bepalen of je de bloemen eens per week, eens per twee weken of een keer in de maand wilt ontvangen. De bloemen worden dan (gratis) door Bloomon zelf bezorgd op dinsdag of donderdagavond. Ze zijn al afgesneden en met de hand gebonden, dus het enige wat je nog moet doen, is de bloemen in een schone vaas zetten. En ervan genieten uiteraard.

Meer informatie vind je op Bloomon.nl.

Bloomon | Dutch Mom Blog Awards

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *