Baby op komst? Dit zijn de benodigdheden

Baby op komst? Dit zijn de benodigdheden

2 juli 2021 0 Door Redactie

Er staat een grote verandering op je te wachten. Het klinkt misschien als een cliché, maar het leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Er is namelijk een baby op komst! Een klein wonder dat je binnen aanzienlijke tijd in je armen mag houden. Je eigen kind, hoe prachtig is dat. Nu heb je nog even tijd om het één en ander te regelen. Zo moet er genoeg in huis gehaald worden, om de baby te kunnen verzorgen. Vergeet vooral niet de onderstaande benodigdheden.

online luiers

 Wat heb je allemaal nodig?

Het is misschien voor de hand liggend, maar je hebt natuurlijk luiers nodig. Veel luiers ook, aangezien jouw baby er meerdere per dag nodig zal hebben. Hier hoef jij je echter geen zorgen om te maken. Tegenwoordig heb je namelijk ook online luiers. Deze haal je dan eenvoudig via het internet. De online luiers worden dan thuisbezorgd, wanneer jij ze nodig hebt.

Na de luiers heb je natuurlijk nog iets nodig dat hier overheen gaat, kleertjes! En de keuze is gigantisch. Er zijn veel verschillende soorten aan schattige rompertjes, broekjes, jurkjes, schoentjes, truien, shirts, mutsjes en overals. Het is bijna niet te doen om hieruit te kiezen. Daarom is de enige tip om te geven, dat je verschillende maten koopt. Je weet namelijk niet zeker welke maat jouw baby heeft op het moment dat het geboren is. Daarnaast groeien baby’s snel en gaan ze harder door de verschillende maten heen dan je denkt.

Uiteraard moet je baby iets hebben om uit te drinken. Ook wanneer je borstvoeding wilt geven is het verstandig om een goed flesje in huis te halen. Dan kun je tenminste altijd een flesje maken, als aanleggen niet wilt.

Voor de rest zijn er nog een aantal dingen die je ongetwijfeld nodig gaat hebben. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaakdoekjes, net zoals bij de luiers zal je hier snel doorheen gaan. Andere dingen die je nodig hebt zijn bijvoorbeeld olie of zalf om de baby in te smeren.

Wanneer je al deze spulletjes hebt, ben je al ontzettend ver om jouw baby te mogen ontvangen, het avontuur kan beginnen!