Dutch Mom Blog Awards 2015 uitgereikt

17 September 2015
Esther Buitendijk

Vandaag zijn de Dutch Mom Blog Awards uitgereikt in de Bugaboo store aan de Keizersgracht 500 in Amsterdam. The Door in the Wall, Bartsboekje Junior, &SUUS en Famme kwamen dit jaar als grote winnaars uit de bus. De DMBA zijn dé awards voor de beste fashion, interieur en parenting blogs, gericht op het mom segment. Een initiatief van Blogstreet.

DMBA15 winnaars Dutch Mom Blog Awards

Vakprijs & publieksprijs
In 3 categorieën werd er een Vakprijs en een Publieksprijs uitgereikt en daarnaast werden er 2 extra prijzen uitgereikt; de Talent Award voor aanstormend blog talent en de Beste Instagrammer als special in 2015. Campina zorgde middels de Yoghurtbar voor een gezond zuivelmoment, ontworpen door Studio Linda Franse. Bloomon verzorgde de bloemen, Ogreen de plantjes en Fabulous Mama was aangetrokken als mediapartner.

DMBA15 Campina Dutch Mom Blog Awards

De winnaars van de Vakprijs werden gekozen door een 3 koppige vakjury: juryvoorzitter blogcoach en content strateeg Kirsten Jassies, marketing specialist Eeke van Velzen van Bugaboo en Pinar Erbudak marketing & PR van Friesland Campina.

Winnende mom blogs van 2015
In de categorie Fashion & Lifestyle waren de blogs Elle Milla, Life with Faye en The Door in the Wall genomineerd. Laatsgenoemde werd zowel de winnaar van de vak- als juryprijs. “Adembenemende foto’s en zeer persoonlijke content”, zo sprak de vakjury lovend.

DMBA15 winnaars Dutch Mom Blog Awards

In de categorie Interieur & Lifestyle won Bartsboekje Junior de Vakprijs en liet CITYMOM en &SUUS achter zich. “Te gèkke leuke tips & adressen waar je meteen heen wilt. Herkenbare stijl, terwijl er toch meer mensen aan werken.”, aldus de vakjury. &SUUS won echter wel de Publieksprijs in deze categorie.

DMBA15 winnaars Dutch Mom Blog Awards

In de categorie Parenting waren de blogs Famme, Kelly Caresse en Mini Me genomineerd, maar werd Famme de grote winnaar. “Héél professioneel en inhoudelijk erg sterk. Veel posts gaan viraal door de mooie verhalen.” De Publieksprijs ging ook naar Famme, met maar nipt twee stemmen verschil t.o.v. de persoonlijke blog van Kelly Caresse.

DMBA15 winnaars Dutch Mom Blog Awards

De Talent Award werd gewonnen door The Cool Heads. “Hele sterke niche en goede mix van eigen en curated content. We see a bright future.”

DMBA15 winnaars Dutch Mom Blog Awards

De prijs voor de Beste Instagrammer ging naar #circusbeerphotography. “Hier wordt je vrolijk van! Unieke sterke eigen stijl én persoonlijk, dat is heel knap!” aldus de vakjury.

DMBA15 winnaars Dutch Mom Blog Awards

Alle genomineerde bloggers gingen naar huis met een goed gevulde goodiebag, mede mogelijk gemaakt door: Studio PS • Little Indians • CampinaNaïfLucky No.7Imps & ElfsMarley SpoonLennebelle & FRNKY’sFabulous MamaOrange MayonnaiseBloomonSproet & Sprout.

DMBA15 mediapartner Dutch Mom Blog Awards

DMBA15 bloemen Dutch Mom Blog Awards

Pic credits: Shamilla Malaihollo

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *